OP ZOEK NAAR INFORMATIE OVER STAALCONSTRUCTIES?

bouwen met staal

 

WAT WE DOEN

Optimalisatie, ontwerp, engineering, productie en montage van staalconstructies

Staal: sterk en duurzaam

Staal is niet alleen sterk en kosteneffectief, maar ook buitengewoon duurzaam. Het biedt veerkrachtige ontwerpoplossingen en staat bekend als het meest gerecyclede materiaal op aarde. Dankzij zijn niet-brandbare eigenschappen levert staal op de lange termijn aanzienlijke veiligheidsvoordelen op en presteert het uitstekend, zelfs tijdens extreme gebeurtenissen zoals aardbevingen of bij explosiebestendige toepassingen.

hergebruik van staal

Ruim 80% van het balkstaal wordt tegenwoordig vervaardigd uit gerecycled schroot. Het nieuwe staal behoudt zijn eigenschappen en blijft geschikt voor hoogwaardige toepassingen. Staalconstructies hebben een buitenwoon lange levensduur; ze gaan veel langer mee dan de gebouwen die ze ondersteunen. Als de gebruiksduur van een gebouw voorbij is, kan de constructie eenvoudig worden gedemonteerd. Na demontage zijn de oorspronkelijke onderdelen, soms na enige bewerking, geschikt voor hergebruik. Daarnaast is staal bij uitstek geschikt voor tijdelijke gebouwen vanwege de gemakkelijke demontage.

Staalconstructies zorgen voor langdurige, consistentie prestaties

Geconserveerd staal zal niet corroderen, kromtrekken, splijten, scheuren of kruipen. Staal wordt niet groter of kleiner bij vocht. Het gebruik van staal lost niet alleen problemen op met structurele bewegingen als gevolg van veranderingen in de vochtigheid maar elimineert of vermindert sterk andere vocht gerelateerde problemen zoals rot en schimmel. Staal is een elastisch materiaal met behoud van kracht en taaiheid.

Wij kunnen een efficiënter ontwerp aanbieden waardoor minder (duur) materiaal nodig is. De staalconstructie wordt productie-gereed opgeleverd.

 

Onze toegevoegde waarde

Onze voornaamste kracht is vakmanschap. We leveren maatwerk en staan garant voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en technisch hoogwaardige kennis.

Optimalisatie staalconstructies

Ontwerp en engineering staalconstructies

Productie en montage staalconstructies

IQstaal B.V.

Bij IQstaal besteden we veel aandacht aan het ontwerp en de engineering van staalconstructies. We nemen het hele proces uit handen en we zorgen voor een efficiënt ontwerp waarbij de hoeveelheid (duur) materiaal wordt geminimaliseerd.

Kies ook voor

  • Persoonlijk contact
  • Vakmanschap
  • Ervaring
  • Innovatie
  • Hoogwaardige materialen
  • Perfect eindresultaat

STUUR ONS EEN BERICHT

Wilt u ons iets vragen? Wij horen het graag!
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Bel ons

085 1306356

Neem vandaag nog contact met ons op, wat uw vraag ook is. Wij helpen u graag.

Locatie

Dortmundstraat 30
7418 BH Deventer

E-mail

info@iqstaal.nl