Over ons

 

Kwaliteit

Technisch hoogwaardige kennis

Snel en flexibel

Eerlijke prijs

Hoge leverbetrouwbaarheid

Wat we doen

Optimalisatie, ontwerp, engineering, productie en montage van staalconstructies

Efficiënt ontwerp met minder (duur) materiaal

Staalbouwers zien het engineeringstraject niet als een verdienmodel. IQstaal besteedt veel aandacht aan het ontwerp en de engineering van staalconstructies. We nemen het hele proces uit handen en we zorgen voor een efficiënt ontwerp waarbij minder (duur) materiaal nodig is.

Onze voornaamste kracht is vakmanschap

Onze opdrachtgevers zijn bouwkundige aannemers die actief zijn in de bedrijfshuisvesting. Al in het voortraject kijken we mee en geven we relevante adviezen op basis van gedegen kennis en nuchter verstand. De meeste uitdagingen waar we voor staan zijn complex. Om tot een passende oplossing te komen is persoonlijk contact met de klant, het ingenieursbureau en de constructeurs onmisbaar. Alle belangen worden met zorg gewogen en we brengen informatie, processen en mensen samen. Zo kunnen we efficiënter en klantgerichter werken. We leveren maatwerk en staan garant voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en technisch hoogwaardige kennis.

Alle disciplines onder één dak

Doordat wij beschikken over veel kennis en ervaring zijn wij in staat het volledige proces uit handen te nemen: van het eerste ontwerp tot en met de engineering, productie en montage. U heeft al die tijd contact met één en dezelfde projectleider! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen ons een gedeelte van het proces uit te laten voeren.

Expert in staalconstructies

IQstaal  is een expert op het gebied van staalconstructies en we denken graag met u mee. Wij zijn dagelijks bezig om de kwaliteit te verbeteren en te waarborgen, zodat we aan alle gestelde eisen voldoen.